divendres, de febrer 19, 2016

SOLDATS IMPERIALS A L'ESCOLA

Avui divendres, dia 19 de febrer, serà un dia difícil d'oblidar pels alumnes de l'escola, sobretot, pels alumnes de Cicle Mitjà. Aquesta tarda, mentre miràvem una pel.lícula d'Star Wars a l'Aula Singular, com a activitat del Projecte Interdisciplinar, ens han interromput la sessió dos Soldats Imperials i una coronel.
Després de voltar per l'escola  preguntant pels nens i nenes de 3r i 4t, ens han trobat a tots junts a l'Aula Singular.
Al principi, quan ha entrat la coronel, tothom s'ha quedat parat; quan a l'instant, per l'altra porta entraven els dos Storm Trooper tothom s'ha aixecat i s'ha posat a cridar de por, d'emoció, d'entusiasme...
Eren ells! Eren aquí! Però nosaltres esperàvem el Mestre Yoda , l'Obi-Wan Kenobi, el Mace Windu, i altres jedis!!!
El costat fosc de la Força havia interceptat els missatges que havíem enviat amb els nostres coets, dient als jedis com arribar al nostre planeta!!!
Però hem quedat tranquils perquè ens han felicitat per la feina feta, per la força que tenim a La Mercè i, tot i que ens vigilaran, no ens prendran ni els quatre elements (Terra, Aire, Aigua i Foc) ni ens envairan.
Ha estat una tarda més que emocionant!!


 Per agrair la visita d'aquests membres d'Star Wars Catalunya els hem entregat un diploma d'agraïment amb imatges dels alumnes el dia de Carnestoltes.
També els hem fet entrega d'unes caixes amb material escolar, que hem recollit de les diferents classes de l'escola, perquè en facin entrega a algun dels hospitals que visiten.
El dia 6 de març van a la Vall d'Hebron; possiblement aquest material l'entreguin allà.

Podeu veure les fotos clicant aqui.