dilluns, d’octubre 20, 2014

Celebrem el Domund amb una xerrada de la ONG per a 3r i 4t



El divendres, 17 d'octubre, a la tarda, els alumnes i professors de 3r i 4t vam anar a l'Aula Singular a participar de la xerrada que el Ton ens feia sobre el Camp de Treball de la ONG d'aquest estiu.
El diumenge, 19 era el dia del Domund i vam creure adient aprofitar les dates per parlar de les missions i de la feina dels missioners.
Un any més vam poder veure i conèixer la tasca de les religioses mercedàries a països com Angola, i com n'és d'important l'ajuda que la ONG Mans Mercedàries, a través dels seus socis, padrins i col.laboradors, aporta en cada una de les missions.
Veure com han anat canviant les situacions de les persones i de les instal.lacions de Malanje des de l'última estada allà, ha servit per comprovar l'eficàcia dels recursos i de la feina.
Ens va agradar molt to el que ens va explicar, tot el que vam veure i, tal i com va dir el Ton al final, hem de ser conscients que cadascú té l'opció de fer alguna cosa perquè el món sigui millor, però el que no tenim, és l'opció d'empitjorar-lo.